Smoby 63858 Nemós homokozó szett vízimalommal - 22 cm

Smoby 63858 Nemós homokozó szett vízimalommal - 22 cm

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
A Smoby vödör szett nagyon szép játék, mely ideális vízbe és homokozóba egyaránt. A szettbe tartozik egy aranyos vödör Némó halacska motívummal díszítve, melyet a Némó nyomában (Finding Nemo) meséből ismerhetnek. A vödör tetejét szita zárja, mely a homok átszitálására szolgál. A vödrön kívül még a szettben találnak egy gereblyét és lapátot együtt homokozó formával. Homokozóban illetve vízben való játék nagyon közkedvelt a nyári napokon. Játék közben gyerkőcök serkentik fantáziájukat, kreativitásukat és fejlesztik motoros képességeiket.  Nagyon érdekes része a szettnek a malom , melyre ha vizet vagy homokot öntünk, akkor forog is. A malom 40 cm magas.     Smoby egy élenjáró játékgyártó cég, mely minőségi játékok gyártásával foglalkozik. A Smoby játékok tarkák és színesek, ezért is serkentik a kicsik fantáziáját. A játékok élei lekerekítettek, így teljesen biztonságosak is.  A Smoby játékok műanyag felülete ellenálló és selymes a tapintásra. Smoby szett garancia a francia minőségre, biztonságra és egyediségre.

Így is ismerheti: 63858 Nemós homokozó szett vízimalommal 22 cm, 63858Nemóshomokozószettvízimalommal22cm, 63858 Nemós homokozó szett vízimalommal 22 cm, 63858Nemóshomokozószettvízimalommal-22cm

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.