Mondo 18838 Handy Manny homokozó szett labdával - 19 cm

Mondo 18838 Handy Manny homokozó szett labdával - 19 cm

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
Mondo homokozó szett gyerekeknek darab szerszámból áll. Gyerek homokozó szett vödörben van összeállítva, mely műanyag vödörből, lapátból, gereblyéből, szitából és gumi labdából  áll. A homokozó szett gyerekeknek erős és ellenálló műanyagból  készült. Kicsik az új  homokozó szettel nagyon sok mókát fognak átélni a homokozóban, mely bájos  Handy Manny   motívummal van díszítve. A homokozó szett élénk kék-narancssárga színben pompázik, a vödör oldalán kedves mesemotívummal tarkítva.   Magassága a vödörnek 19  cm. I deális játék homokra vagy vízre egyaránt.  Ez egy nagyszerű kezdő szett kicsiknek a homokozóba, hiszen minden szerszám megtalálható benne, amelyre egy kis építésznek szüksége lehet.

Így is ismerheti: 18838 Handy Manny homokozó szett labdával 19 cm, 18838HandyMannyhomokozószettlabdával19cm, 18838 Handy Manny homokozó szett labdával 19 cm, 18838HandyMannyhomokozószettlabdával-19cm

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.